PRI Coaching  

PRI Coaching

Bij PRI coaching gaat het om vragen of problemen die te maken hebben met de werksituatie. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan stressklachten, overspannenheid of moeite om voor jezelf op te komen en angst om je uit te spreken. Het kan ook zijn dat je niet gelukkig bent met het werk dat je op dit moment doet en dat je wilt uitzoeken wat je echt wilt.

 

Net als bij PRI Therapie (link) gaan we samen aan de slag om te kijken wat er schuil gaat achter de problemen die je ervaart. Welke afweer een grote rol speelt en hoe deze ervoor zorgt dat jij niet volledig in je kracht bent.

Het is niet zo dat er nooit meer lastige situaties of onaangename emoties zullen zijn, maar je leert waar ze vandaan komen en waarom ze op bepaalde momenten opkomen én wat je kan doen. Bijna altijd hebben ze te maken met pijn die je ooit hebt moeten wegstoppen, toen je te jong was om deze te kunnen verwerken. Het brein maakt echter geen onderscheid tussen toen en nu en daarom houden ze je nog steeds in de greep. Dat is echter niet meer nodig!

Je leert van mij de PRI-technieken zodat je ook na dit traject ze zelf kunt toepassen waar je wilt.

Deze trajecten kunnen op eigen initiatief gestart worden en ook in overleg met de werkgever. In dat laatste geval maken we samen afspraken over de werkwijze.

Drawing(3)