Aanbod

Ik kan je op verschillende manieren begeleiden aan de hand van PRI. Hieronder lees je er meer over en vind je ook de tarieven en mogelijkheden voor vergoeding.

PRI-therapie (en coaching)

Als je een concrete hulpvraag hebt, kan een PRI-therapie traject helpend voor je zijn.
Klik hier voor  voorbeelden van hulpvragen. In de therapie leer je waar je pijn en emoties vandaan komen en vooral hoe je uit hun greep kan komen. In de sessie ontrafelen we samen hoe jouw probleem in elkaar zit. Je leert de handvatten en ‘tools’ die je nodig hebt om het anders te doen zelf toepassen zodat je écht vanuit jezelf kunt gaan leven.

Voor de start van het traject bespreken we tijdens een intakegesprek je hulpvraag en eventuele klachten. Ik wil graag meer weten over je levensloop tot nu toe. Als jij het gevoel hebt dat ik je kan helpen en ik weet of ik jou kan helpen, gaan we van start. De gesprekken van een uur vinden doorgaans eens per twee weken plaats.

Een PRI-therapie traject kan op eigen initiatief gestart worden of in overleg met de werkgever.

Een traject via de werkgever houdt meestal in dat de hulpvraag werkgerelateerd is. De kracht van PRI laat echter zien dat met welke hulpvraag je ook aan de slag gaat, je de instrumenten leert en deze zelf ook op andere vlakken in je leven kunt toepassen.

Zelfhulpcoaching
Een andere vorm van begeleiding die minder diep gaat dan een PRI-therapie traject is PRI-zelfhulpcoaching. Het bestaat uit 6 individuele sessies waarin ik je begeleid om zelf de drie fases uit het boek ‘PRI en de kunst van bewust leven’ van Ingeborg Bosch toe te passen. We nemen samen het boek door en oefenen met situaties uit je leven. We sporen jouw valkuilen op bij het toepassen van de instrumenten, zodat je ze op de juiste manier leert toepassen. Zo kun je nóg effectiever met PRI aan de slag dan wanneer je jezelf alleen met behulp van het boek eigen maakt.

Het is ook mogelijk om PRI Zelfhulpcoaching met een (kleine) groep te volgen. Er zijn dan 4 bijeenkomsten die ik zal begeleiden. Voor meer informatie neem graag contact met me op.

 

 

 

 

 

Tarieven & vergoeding
Particulier:  125 € per sessie

Voor trajecten die via de werkgever lopen, kunnen andere tarieven gelden.
Gedeeltelijke vergoeding is mogelijk vanuit aanvullende zorgverzekering.

 

Is het voor jou niet mogelijk om (altijd) naar mijn praktijk te komen? De ervaring leert dat ook Zoom sessies goed werken.